Over Nicoline


Nicoline Langendijk

Mijn naam is Nicoline Langendijk, oprichter en eigenaar van HappyManagement.

Ik ben  operationele business manager en salescoach. Ik heb na een carrière in de zorg als gespecialiseerd verpleegkundige het roer omgegooid en mijn werk van  ‘zorgen voor patiënten’ getransformeerd in mijn bedrijf om zelfstandige ondernemers te ‘ontzorgen’.

Al lange tijd wist ik dat mijn kwaliteiten beter tot zijn recht zouden komen in een zakelijke omgeving. In 2012 heb ik mijn eigen bedrijf gestart.

Mijn kernkwaliteiten zijn:

  • ontzorgen

  • organiseren (getting things done)

  • relatiemanagement/sales.

Ik heb een brede ervaring met een veelheid aan mensen en/of klanten. Mijn klinische (eerste indruk) blik helpt mij meteen een inschatting te kunnen maken met wie ik in contact ben en mijn attitude daarop aan te passen.  Met deze ervaring kan ik mij gemakkelijk inleven in de ander en hen van een goed advies voorzien.


In de afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd waaronder (NLP (=Neuro Liguistisch program), NIMA A, Trainersacademie, Salescoaching,  Commerciële/Communicatieve  trainingen en diverse trainingen bij de Academie van Virtueel Assistenten van Petra Fehring.

Als ondernemer  ben ik aangesloten bij de VA Club Exclusive van de Academie van Virtueel Professionals, waar ik geregeld trainingen volg en dat een fundament en netwerk vormt voor het virtueel ondernemen. De academie loopt voorop als het gaat om virtueel ondernemen en hoe je met slimme tools ondernemers kunt helpen succesvol te worden. Meer weten over bedrijfsgroei? Klik hier voor meer informatie.